fbpx

Reka Bentuk Laman Web Tingkatkan Pengaruh Digital Anda

Ingin memperluas kebolehan marketing tanpa membelanjakan wang yang banyak? Anda memerlukan reka bentuk web kami yang ditawarkan pada harga berpatutan.

website creation

Proses Kami

Ringkas dan cepat bagi kesenangan anda
icon 1 consulting

Perundingan

Kami akan membantu anda memahami pilihan yang anda ada.

icon 2 briefing

Taklimat

Borang serahan dalam talian yang sangat mudah akan digunakan untuk merangka secara ringkas reka bentuk anda.

icon 3 drafting

Merangka

Dalam masa 5 hingga 10 hari bekerja, kami akan menghantar e-mel kepada anda draf pertama.

icon 4 rvising

Menyemak Semula

Anda boleh meminta pelarasan reka bentuk akhir anda.

icon 5 launching

Melancarkan

Tapak web anda akan dilancarkan terus selepas kami maklumkan kepada Google tentang kewujudannya.

icon 6 optimizsing for mobile

Mengoptimumkan untuk Mobil

Kami akan pastikan pengalaman yang lancar merentas semua peranti termasuk tablet dan telefon pintar.

Jenis-Jenis Laman Web

website for brochures

Laman Web Untuk Brosur

Perlukan sesuatu secara langsung untuk menerangkan kerja anda kepada orang lain? Apa yang anda perlukan ialah perkhidmatan reka bentuk web brosur kami.

ecommerce website.

Platform E-Dagang

Adakah anda ingin membuka kedai dalam talian dan menjual barangan? Anda boleh menyediakan kedai anda dengan perkhidmatan reka bentuk web e-dagang kami.

booking website

Tempahan

Buat tempahan dalam talian dengan solusi reka bentuk web temu janji kami yang akan menjadualkan perjumpaan tersebut.

catalogue

Katalog

Jika anda mempunyai barangan jualan untuk dipamerkan tanpa memerlukan bayaran, maka anda memerlukan perkhidmatan web katalog profesional kami.

custom made

Dibuat/Direka Khas

Keliru tentang perkhidmatan kami yang mana mungkin terbaik untuk perniagaan anda? Hantar mesej kepada kami dan beritahu kami berkenaan projek anda.

FAQ

Adakah anda mereka bentuk laman web WordPress secara eksklusif?

WordPress kini merupakan pilihan popular untuk kebanyakan perniagaan. Platform lain, termasuk Shopify, Laravel, dan banyak lagi, boleh digunakan untuk membuat tapak web, tetapi WordPress lebih menonjol daripada pesaing. Tanpa batasan, WordPress sangat akomodatif dan boleh disesuaikan dalam penciptaan laman web. Memahami keperluan projek dan memilih platform yang paling sesuai akan membantu dalam mencipta hasil yang lebih baik kerana membina tapak web dengan lebih bertanggungjawab dan boleh dipercayai adalah penting.

Adakah anda akan mengekalkan dan menyokong tapak web saya?

Tapak web memerlukan penyelenggaraan rutin untuk mengekalkan fleksibiliti dan kebolehpercayaannya. Keselamatan tapak web anda akan dipertingkatkan; audiens baharu akan tertarik, trafik akan meningkat dan banyak lagi dengan penyelenggaraan yang betul. Sudah tentu, kami boleh membantu anda dengan penyelenggaraan laman web yang sesuai dan selain pakar dalam penciptaan, kerana ini membantu untuk mencapai pertumbuhan yang mantap dan mengekalkan hala tuju organisasi anda

Adakah laman web saya berfungsi dengan cekap pada peranti mudah alih?

Orang ramai selalunya tergesa-gesa untuk selesaikan pelbagai tugas semasa dalam perjalanan, sama ada membeli tiket, membuat pesanan dalam talian, menyemak imbas, dsb. Oleh itu, mencipta laman web responsif akan meningkatkan cara laman web anda muncul dan berfungsi pada kedua-dua peranti besar dan kecil. Selain itu, ia meningkatkan kedudukan enjin carian dan trafik laman web. Pasti, kami boleh menjamin laman yang responsif yang akan menarik pelawat anda bagi memberi pengalaman penyemakan imbas yang dipertingkatkan.

Berapa banyak masa yang diperlukan untuk membina laman web?

Untuk laman web maklumat ringkas dengan ciri yang kurang sedikit, ia akan mengambil masa kira-kira 1 hingga 2 bulan dari mula hingga siap jika anda telah memilih pembangunan laman web perniagaan profesional. Pembina laman web boleh mempercepatkan penciptaan laman web anda, tetapi mungkin sukar untuk bergantung pada mereka kerana segala-galanya mesti dilakukan kembali kepada asal. Nasihat atau pandangan pakar boleh memberi hasil yang lebih baik.

Setelah laman web dibuat, bolehkah saya mengeditnya sendiri?

Ya, anda boleh terus mengemas kini laman web anda selepas ia dilancarkan, dan kami juga menasihati untuk anda berbuat demikian. Anda berisiko ‘hilang’ dalam talian dan dalam enjin carian jika anda tidak memastikan laman web anda dikemas kini dengan kandungan baharu dan terkini.

Adakah anda melaksanakan SEO semasa membina laman web saya?

Ya, kami menyediakan pakej persediaan SEO asas yang merangkumi elemen seperti persediaan penjejakan dan analitik, serta penciptaan metadata. Pelanggan juga boleh meminta sebut harga bulanan untuk perkhidmatan SEO tambahan untuk dioptimumkan lagi. Mengusahakan laman web SEO adalah penting kerana ia meningkatkan trafik dan pertukaran secara mendadak

Website Buidling Byran
Ada soalan PENTING?

Hubungi kami melalui [email protected] atau panggil +6011-12037291

Mari Kita Mulakan!

  Powered by MISHU AI
  Maya

  Hello, I am Maya, your AI assistant. I have been trained to answer any questions about our services to make things easier and faster for you. Feel free to ask me anything!

  Dont worry, for peace of mind, a human colleague will follow up after our chat to confirm important details and offer further assistance.

  Let's get started. How can I help you today?

  Scroll to top
  Dikuasai oleh MISHU AI
  Maya

  Selamat sejahtera, saya Maya, "AI Assistant" anda. Saya telah dilatih untuk menjawab sebarang soalan tentang perkhidmatan kami untuk memudahkan dan mempercepatkan urusan anda. Jangan ragu untuk bertanya kepada saya apa-apa!

  Jangan risau, rakan sekerja saya akan membuat susulan selepas sembang kami untuk mengesahkan butiran penting dan menawarkan bantuan lanjut.

  Mari kita mulakan. Bagaimana saya boleh membantu anda hari ini?